Deze accessoires mogen niet ontbreken op jouw aanhanger

Ben je op zoek naar manieren om de reiservaring met je aanhanger, caravan of trailer te verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres! We bespreken hier een aantal nuttige accessoires en gereedschappen die niet alleen je rit soepeler en veiliger maken, maar ook je leven een stuk gemakkelijker. Van het opbergen van je reservewiel tot het controleren van je bandenspanning onderweg, deze items zorgen ervoor dat je altijd voorbereid bent, waar je ook naartoe gaat.

Reservewielhouder: altijd voorbereid op onverwachte pech

Een lekke band kan je reis flink verstoren, maar met een handige reservewielhouder hoef je je geen zorgen te maken over waar je je reserveband moet laten. Monteer het eenvoudig op je aanhanger, caravan of trailer, zodat je altijd snel bij je reservewiel kunt. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte pech onderweg.

Bandenhoes: bescherm je banden tegen schade en vuil

Bescherm je banden tegen schade en vuil met een bandenhoes. Niet alleen handig tijdens het reizen, maar ook tijdens het stallen van je voertuig. Bandenhoezen dragen bij aan een langere levensduur van je banden door uitdroging tegen te gaan en voorkomen oververhitting tijdens het kamperen in warme gebieden.

Luchtcompressor: houd je banden in topconditie

Met een luchtcompressor hoef je je geen zorgen te maken over een te lage bandenspanning. Of je nu onderweg bent met je aanhanger, caravan of boottrailer, deze compressor zorgen ervoor dat je banden altijd op de juiste druk zijn. Hierdoor zal jij nooit voor onverwachte banden schade komen te staan, doordat je met de verkeerde banden druk reed. 

Wielkeggen: voorkom wegrollen op hellingen

Wielkeggen zijn onmisbaar voor extra veiligheid bij het parkeren op hellingen of ongelijk terrein. Voorkom dat je aanhanger of caravan ongewenst wegrolt en zorg voor een stevige en stabiele positie met deze handige accessoires. Een must-have voor elke reis, vooral in heuvelachtige gebieden.

Momentsleutel: zorg voor de juiste kracht bij montage

Een momentsleutel is essentieel voor het correct monteren van wielbouten, waardoor schade en verkeerde uitlijning worden voorkomen. Gebruik deze sleutel om de juiste kracht toe te passen bij het installeren van nieuwe velgen.

Bandenspanningsmeter: controleer je banden onderweg

Een bandenspanningsmeter is een handig gereedschap om onderweg de bandenspanning van je aanhanger, caravan of trailer te controleren. Zo ben je er zeker van dat je banden altijd op de juiste druk zijn, wat niet alleen zorgt voor een veiligere rit, maar ook voor een beter brandstofverbruik. Kom je er achter dat je banden dan toch niet de juiste bandenspanning hebben, gebruik dan de luchtcompressor om de banden weer naar de juiste banden spanning te brengen.

Aanhanger accessoires

Met deze handige accessoires en gereedschappen ben je goed voorbereid op elke reis met je aanhanger, caravan of trailer. Geniet van een zorgeloze rit en maak je reizen nog leuker en comfortabeler met deze handige toevoegingen! Vergeet niet dat een goede voorbereiding essentieel is voor een geslaagde reis. Ben je nu geïnteresseerd in een van deze producten of heb je nog aanvullende vragen twijfel dan niet om de klantenservice van Aanhangwagendirect.nl te contacteren, deze specialisten zullen je dan graag verder helpen.